Formgivningen avslutad – tryckning nästa!

Nu är det spännande!
Den grafiska formgivningen är avslutad, Sandra Stridh har gjort ett storartat jobb som påbörjades i början av december 2014.
Det har varit många turer fram och tillbaka, men i går gick vi äntligen i mål!

Nästa steg är nu tryckningen. Jag har undersökt olika alternativ och slutit avtal med en leverantör. Det innebär att boken skickas till tryck redan nästa vecka. Till att börja med trycker vi en liten upplaga på 100 exemplar och ser hur det går.

Det känns enormt exalterande att veta att man snart kan hålla den färdiga boken i handen och börja ta emot skarpa beställningar, samt skicka ut till alla som visat sitt stöd genom att konkret hjälpa till med finansieringen av projektet.

En oväntad överraskning dök upp med posten i dag. Det var Arbetets siste chefredaktör Mats Ekdahl som sänt mig ett exemplar av boken Murvelminnen, där han medverkar med ett kapitel om Tony Kaplan. Jag kände till boken sen tidigare, men har bara haft den till låns. Mats Ekdahls kapitel har varit ett viktigt underlag till min egen bok och bidragit till bilden av Tonys yrkesgärning. Så – än en gång: Tack, Mats!

Mitt plusgirokonto 163 78 19-2 är fortfarande öppet för bidrag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *