En möjlighet att ändå ge ditt stöd

Kära vänner och supportrar!

Tyvärr lyckades inte insamlingskampanjen på Kickstarter nå sitt mål, och inga pengar kommer därför att dras från era konton. Jag är ändå tacksam över att vi lyckades nå tio procent av målet.

Och bokplanerna står fast, den grafiska formgivningen är i sitt absoluta slutskede och därefter kommer jag att gå vidare och undersöka olika tryckmöjligheter. I dag finns relativt billiga alternativ för den som vill ge ut en bok, och boken om Tony Kaplan ska, på ett eller annat vis, se dagens ljus innan årets slut. Det är och har varit min ambition hela tiden, som ni alla vet.

Du som visat ditt engagemang för kampanjen genom din vilja att bidra till den kan, om du så vill, istället göra en insättning på mitt plusgirokonto 163 78 19-2. Det står öppet för alla bidragsgivare och används redan av mindre internetvana vänner som velat stötta bokutgivningen.

Skulle du välja att visa ditt stöd även på det viset behåller du naturligtvis samma villkor som under kampanjen på Kickstarter. Såväl stora som små belopp tas tacksamt emot. Tack än en gång!

Bästa hälsningar

Michael
Kontaktadress: michael@nystas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *