Bra uppmärksamhet i media

Boken har fått en del mediegenomslag de senaste veckorna. Jag gör mitt bästa för att höras genom bruset och har blivit intervjuad både i Sydsvenskan och i gratistidningen Partille Tidning.
partille_tidning_150212a
Partille Tidning ägnade hela kulturuppslaget i veckans nummer åt mig och min bok. Ta del av det här: www.partilletidning.se/2015/02/crowdfundar-bok-om-legendarisk-nojesjournalist
partille_tidning_150212b
I artikeln säger jag kaxigt att jag siktar på en blygsam upplaga om 50 000 exemplar. Det är en missuppfattning. Målet för insamlingen är 50 000 kronor, det var det jag sa. Jag är också 43 år gammal, inte 41 om det nu spelar någon roll. Men missuppfattningar är en del av livet, eller hur?

Läs intervjun i Sydsvenskan:
blogg.sydsvenskan.se/dygnetrunt/2015/02/04/pengar-samlas-in-for-att-ge-ut-bok-om-tony-kaplan
sydsvenskan_150205
Jag har också blivit kontaktad av en medlem i Judiska församlingen i Göteborg som erbjudit sig att hjälpa mig uppmärksamma boken i församlingsbladet. Och Booqla i Malmö, ett företag specialiserat på e-boksutgivning, har lovat att konvertera mitt manus till e-bok utan kostnad.

Förra helgen distribuerade jag ett kort pressmeddelande till elva svenska medieföretag och individuella journalister – från tidning till radio. Jag försöker också nå ut via sociala medier och aktörer specialiserade på att masskommunicera crowdfundingprojekt.

Det är roligt att det börjat röra lite på sig. Kampanjen har stått stilla i några dagar och skulle behöva ett uppsving.

Kolla in kampanjsajten för det absolut senaste:
www.kickstarter.com/projects/1827037309/tony-kaplan-ett-journalistliv-a-journalist-life

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *